CONNECTING BRANDS & BUSINESS THROUGH THE POWER OF EVENTS AND MEDIA

Exclusive visit

Ontdek de prestigieuze Champagne-Streek: Een exclusieve ervaring

Beleef een unieke en luxueuze tour door de beroemde kelders van Moët & Chandon in Epernay. Daal af tot 30 meter diepte in de kalkgronden van de Champagne-regio, waar een legendarisch ondergronds labyrint met meer dan 28 kilometer aan gangen op u wacht.

Ervaar een Combinatie van Rondleidingen en Proeverijen
Geniet van deskundig geleide rondleidingen gecombineerd met exclusieve champagne-proeverijen en bijpassende culinaire gerechten, die elke smaakpapil zullen verrassen.

Flexibele Duur
Kies voor een dagtour of een uitgebreider verblijf, inclusief comfortabele reis per VIP-bus.

Locatie 
Het hart van de Champagnestreek, met een bezoek aan de historische kelders van Moët & Chandon.

Mogelijkheid tot Uitbreiding:
Breid uw bezoek uit met tours naar andere gerenommeerde champagnehuizen zoals Veuve-Cliquot, BollingerRuinart en méér... Overnachtingsopties zijn beschikbaar om uw ervaring compleet te maken.

Cateringopties
Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een seated dinner, een walking dinner of een receptie, allemaal zorgvuldig afgestemd op het thema van de tour.

Ontdek de charme en de luxe van de Champagne-streek met onze exclusieve tours. Dit is de perfecte gelegenheid voor bedrijven die hun belangrijkste relaties willen imponeren of voor iedereen die een speciale gelegenheid wil vieren in een van de meest prestigieuze wijnregio's ter wereld.
Boek uw tour nu en ervaar zelf de magie van Champagne.


Neem voor meer informatie of vragen gerust contact met ons op.