CONNECTING BRANDS & BUSINESS THROUGH THE POWER OF EVENTS AND MEDIA

Meesterplanners van evenementenmagie

Studio Unboxed is een all-in-one evenementenbureau dat bekend staat om zijn creativiteit en originaliteit.

 

Wij bieden een scala van diensten aan, van het organiseren van specifieke onderdelen tot het uitwerken van volledige evenementconcepten van A tot Z, allemaal op locatie.

 

Met onze expertise zijn wij dé ideale partner voor het ontwikkelen en uitvoeren van unieke B2B- en B2C-evenementen, festivals, beurzen, productlanceringen, incentives, workshops, seminars, webinars, teambuildingactiviteiten, en personeelsfeesten.

 

Studio Unboxed zorgt ervoor dat uw boodschap op een creatieve en innovatieve manier 'uitgepakt' wordt voor uw gasten.

Wij staan garant voor heldere en creatieve concepten, ondersteund door vlotte communicatie en opvolging

Connecting brands & business through the power of events and media, daar staan wij voor!

Creatieve Evenementenmeesters

1

LIVE EVENTS

Onze core-business is het organiseren van B2B- en B2C-evenementen, netwerkevenementen, incentives, workshops, productpresentaties, teambuildingactiviteiten, fashion shows, personeelsevenementen, beurzen,... op maat gemaakt. Elk detail van uw evenement wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd, zodat het perfect aansluit bij uw wensen en doelstellingen.

2

VIRTUAL EVENTS

Ontdek de kracht van moderne communicatie. Wij bieden live streaming, virtuele presentaties, podcasts, interviews, VR, video en multimedia, zowel online als offline. Kies voor een naadloze integratie van technologie en creativiteit met onze dynamische contentoplossingen.

3

FESTIVALS & CONCERTS

Als evenkantoor bieden we expertise in het organiseren van indoor en outdoor festivals, concerten, projectmanagement, horeca-support en meer. Laat ons je volgende evenement plannen, organiseren en/of coördineren voor een naadloze en succesvolle bijeenkomst.

4

FOOD CONCEPTS

Foodconcepten binnen elk budget.

Van een intiem diner tot een groot bedrijfsevent, van een walking dinner tot een foodtruck … 

Studio Unboxed zorgt ervoor dat het eten op uw evenement of feest op een creatieve en innovatieve manier 'uitgepakt' wordt

5

COCCOLARE

"Coccolare" is een Italiaans werkwoord dat "verwennen" of "verzorgen" betekent. Dit is de service die wij u graag bieden...

Culinaire uitstappen en proeverijen, diverse activiteiten, op maat gemaakte incentives en events in Italië, vraag ons om méér info!

6

OUR CONCEPTS

Custom-made, creative & unique concepts!

Geen inspiratie voor originele events? Ontdek onze bestaande ideeën om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen! Contacteer ons voor een op maat gemaakte ervaring die uw gasten zal verrassen en betoveren.

Volg ons voor de laatste updates en inspiratie!

Wij nodigen jullie uit om met ons in contact te blijven op social media en zo deel te worden van
onze groeiende community vol creativiteit en unieke evenementen!

Laat van je horen!

Heb je vragen of wil je samenwerken? Vul ons                                  in en we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!

Ontdek hoe eventbureau STUDIO UNBOXED uw evenement of feest tot leven kan brengen!
We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, waarbij we uw wensen bespreken en een gepersonaliseerd plan opstellen.  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze updates en speciale aanbiedingen.
Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

We streven naar een snelle respons en helpen u graag verder!